Workshops
Hebt u altijd goed willen leren grillen, De beste spareribs ,burgers en steaks kunnen bereiden? Prachtige stukken vlees perfect garen? De BBQ expert worden en heerlijk eten kunnen maken? In een unieke stijl kunnen wij bij u thuis een prachtige buiten keuken in een half uur neerzetten en kunnen u en uw gasten een workshop volgen met De Big Green Egg en de Grill Guru. Met drie kamados totaal kunt u een heel uitgebreid menu maken en zoveel mogelijke verschillende tecknieken uitproberen. Zo haalt u het meeste uit een workshop. Zijn er gerechten die u altijd heb willen proberen maar weet niet hoe, vraag het gerust. We vinden het leuk om een op maat gemaakte workshop te maken volledig naar uw wensen. Of kiez uit een van onze thema’s.
Kamado Basics
Flamkuchen op de kamado gebakken met crème fraiche, rauwe ham, rode ui, en gruyere kaas
Warm gerookte zalm op een cedar hout plank
Varkens ribroast Low n slow, met appelhout gerookt
Gepofte aardappel, gegrilde en geroosterde groente van het seizoen
Gegrilde perzik met een limoen mascarpone en geroosterde pistache
Deze workshop duurt ongeveer 4 uur. U krijgt het volledig menu, een welkomst drankje, fris en water tijdens de workshop voor 65.00 euro per persoon (min 8 personen- max 20 personen)
American special
Spare ribs, extra dik. Low n slow gerookt over kersenhout met een sweet n spicy bbq saus
Varkens burger, gevuld met cheddar kaas en jalepeno, op een zachte witte broodje
Bier can Chicken, hele kip op een blik bier
Steak van het sukade (Flat iron)
Gegrilld mais en vers gemaakt coleslaw
Hasselback Aardappels
Deze workshop duurt 5-6 uur. U krijgt het volledig menu, een welkomst drankje , fris en water tijdens de worshop voor 75,00 euro per persoon (minimum 8 personen- maximum 20 personen)
Worshop Vis, schaal en scelpdieren op de Kamado
Mosselen uit de Dutch Oven, met brood op de BBQ gebakken
Vers makreel licht greookt op appelhout met frisse zoet-zuur groenten
Kabeljauw in een zoutkorst gebakken
Warm gerookt zalm op een cedar plank met een citoen peper rub
Hele gamba’s gegrilld met een knoflook kruiden olie
Prijs op aanvraag IVM seizoens wisselend prijzen
Workshop Steaks en zo
Voor de echte carnivoren onder ons,
Spare ribs low n slow ap appelhout gerookt
Picanha van het angus rund- reverse seared met Jack Daniels hout chips
Flat iron steak (sucade)- op een zout plank geschroeid
Rib eye van het dubbeldoel rund- caveman stijl- direct op de gloeiende kolen.
Deze workshop duurt ongeveer 5-6 uur. U krijgt het volledig menu, een welkomst drankje, fris en tafelwater tijdens de workshop voor 75.00 euro per persoon (minimum 8personen- maximum 20personen)
Workshop luxe 3-4 gangen diner
Zie private dining en live cooking voor voorbeeld menu’s
Prijs afhankelijke van het menu. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Wilt u een workshop volgen, neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Van pizza tot paella, de versatiliteit van de kamado geeft u de kans om uw eigen menu samen te stellen. Wij helpen u graag en maken vrijblijvend een voorstel dat aan uw wensen voldoet.
.
BBQ Home
Uw gasten verrassen met een unieke BBQ ervaring, vers bereid bij u thuis. Van Klassieke Amerikaanse BBQ gerechten tot een luxe 5 gangen diner. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
BBQ Business
Een unieke toevoeging aan uw bedrijfsfeest. Neem contact op om vrijblijvend naar de mogelijkheden te vragen.